"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Slalom printre cretini

Stau de cateva zile si ma gandesc daca as putea ajunge sa inteleg ce pula mea e in mintea barbatilor. Adica na, avem o relatie de 1 an jumate cu cateva intreruperi...ne despartim din cauza ca zice ca nu e fericit. Cand nu suntem impreuna oficial, ne futem ca nebunii si conexiunea dintre noi e incredibila. Suntem cei mai buni prieteni, povestim o ardem chilleanu cum s-ar spune. Cand suntem iar impreuna, nici nu mai povestim, il intreb ceva si nici nu-mi raspunde..ori nu ma aude ori nu vrea sa ma auda. Pai ce pula mea ii aici ? Ori suntem golani ori nu mai suntem. Cretinule nu-ti cer sa stai toata ziua cu mine dapai in pana mea poti sa-mi acorzi macar 10-20 de minute din ziua ta sa ma iei in brate...sau cel putin cand te pui sa dormi nu-mi intoarce curu, dragaleste-ma un pic ca nu-s de piatra ma. Da-mi un motiv ca merita sa merg inainte, arata-mi ca-ti pasa catusi de putin, ca daca renunt la tine si la relatia noastra, tot nu-i bine ca nah eu is aia care am renuntat, nu e vina ta. Ba da ma !!! Tocmai asta-i baiu ca ii vina ta, ca te porti ca un rahat. Ai vazut ca nu ii bine fara mine, da` vad ca nici cu mine nu ii. Si atunci ce facem ? Ne futem de 3 ori pe saptamana ca sa ne stapanim putin pornirile de animale si traim in aceeasi casa doar asa, de chestie ?

Sincer, nici nu mai stiu ce sa cred despre barbatii astia ca adevarul e ca nici ei nu stiu e vor, dapai io. Pana la urma mi`a fi bine, ce pula mea pot sa zic ?

`mneajuta !!!

27 de comentarii:

Diana spunea...

Poate vrea sa mai iasa din rutina si i se pare incitant sa o faceti cand nu sunteti impreuna, dar ii e frica sa iti puna direct ca sa nu te piarda.:*

Diana spunea...

Oricum barbatii nu stiu niciodata ce vor si stiu sa aprecieze foarte mult dupa ce au dat cu sutu de zece ori... O, da... Atunci sunt foarte indragostiti

Ariadna spunea...

asa e...barbatii nu stiu ce au langa ei decat dupa ce nu mai au...atunci invata sa aprecieze...ei sustin ca nu inteleg femeile....dar oare s-au gandit ca nici femeile nu-i inteleg pe ei ? :-?

Olga spunea...

tuh Flavia, ce tare esti =))

Ariadna spunea...

:)) multumesc Olga :))

ghiz spunea...

diana draga tu nu ai vrea sa iesi putin din rutina ?ca vad ca esti tare receptiva la notiunea asta :))

Ariadna spunea...

hahah :))))))))))) asta e o invitatie indecenta :)))

Anonim spunea...

Fluu scuza ma dar tin sa te contrazic la comentariul tau (barbatii nu stiu ce au langa ei) cel putin din punctul meu de vedere..

Ariadna spunea...

dc ma contrazici ? sustine-ti punctul de vedere. si nu uita sa te semnezi

Anonim spunea...

inca nu ma semnez..o sa ma semnez la un momentdat..iti promit. uite cateodata e chiar invers..baiatul ofera prea multe...si nu e bine..e total invers fucked up....dai tot ce ai ce poti..si ti se zice ca nu este bine ca dau prea mult...uite asta nu inteleg...nici daca nu dai nu e bine..nici daca dai nu e bine...eu as face tot ce ai zis tu...dar nu se poate...nu inteleg

Ariadna spunea...

fetelor le plac mult baietii misteriosi intr-un fel..."bagabonzii"...se intampla, indr-adevar si asa cum ai zis tu, dar de cele mai multe ori fetele sufera din cauza baietilor...si de cele mai multe ori, ele se razbuna pe baieti tocmai din cauza unui nenorocit care le-a facut pe ele sa sufere. Desi nu intotdeauna e vorba de razbunare...cateodata oamenii se ranesc intre ei involuntar. Cine esti ? Te cunosc, asa-i ?

Un Baiat spunea...

de ce spui asta? ti se pare cunoscuta povestea?

Un Baiat spunea...

sti si de asta imi e frica cel mai rau...ca a suferit dupa un vreun tampit...si acum...eu sufar din cauza lui...pentru ca poate ea s a inchis in ea..

Ariadna spunea...

da, mihai.

Ariadna spunea...

am ghicit ?

Un Baiat spunea...

nu imi pare rau,nu ai ghicit dar nu iti face probleme o sa afli cine sunt.

Ariadna spunea...

ok, se asemana rau. oricum incearca sa nu o sufoci...cel mai rau faci daca o sufoci cu mesaje si chestii. Astept sa aflu cine esti...si mai ales noi vesti :)

Un Baiat spunea...

da stiu...o sa afli in maxim 30 de minute pe blogul meu cine sunt si cine este ea..poate daca ii esti prietena buna din povestirea mea o sa ti dai seama cine este ea si cine sunt eu

Ariadna spunea...

ok, perfect. can`t wait.

Un Baiat spunea...

te anunt ca am terminat!

Ariadna spunea...

robert ? :)

Un Baiat spunea...

incantat

Ariadna spunea...

de asemenea !

Un Baiat spunea...

se pare ca ma cunosti si ma gandesc eu ca e bine ca ma cunosti:P

Ariadna spunea...

se pare ca ii sunt prietena buna, din moment ce mi'am dat seama cine esti din povestirea ta.

Un Baiat spunea...

da asa e..eu mai mult ma bucur ca ti ai dat seama ca sunt eu:))sincer si ca ma cunosti si ca sti cum ma numesc chair ma bucur mult din motive evidente

Ariadna spunea...

amin !