"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

luni, 25 mai 2009

Prima ei iubire.

S-a dus la mare. Era fericita. Si`a luat cu ea un pachet de tigari si o sticla de vin. S-a urcat in personal si nu i-a pasat cand va ajunge…avea de gand sa isi petreaca toata ziua pe plaja. Nu era inca vara si nu era nici cald. S-a gandit foarte mult la momentul acesta si l-a asteptat si mai mult. Nu avea de gand sa se mai gandeasca la trecut. Vroia doar sa se indeparteze de “Bucurestiul acela infect care ii mananca zilele” . Cand a ajuns a simtit o liniste imensa. Avea la ea doar bani de tren si eventual de inca un pachet de tigari. A incercat de prea multe ori sa il faca pe baiatul acela sa simta ceva, dar intr-un final s-a saturat si ca un punct final a plecat pentru o zi si cine stie poate si o noapte in Vama. Acolo simtea ca avea tot si oricum dragostea care o simtea pentru imensitatea aia de apa nu i-o putea fura nimeni. A vorbit cu marea…si i-a placut. A intrebat-o ce mai face si marea i-a spus ca a asteptat-o de mult. I-a mai spus ca nu credea ca va veni, cel putin nu acum si ca a facut-o fericita. Ea, era linistita..marea in schimb era agitata..poate asa isi manifesta dragostea. Ar fi vrut sa fie capabila sa o imbratiseze, dar nu putea…era prea mare pentru un corp atat de mic. Asa ca a lasat marea sa o imbratiseze pe ea. Si i-a simtit dragostea. Apoi marea i-a spus ca data viitoare va veni cu un baiat. I-a promis asta.

Seara, dupa ce a terminat sticla de vin si pachetul de tigari, a plecat acasa. Acum nu mai vedea Bucurestiul urat. Acum totul i se parea frumos…si era atat de bine…

Este hotarata sa fie fericita…si e si mai hotarata ca, data viitoare, sa se intoarca in Vama cu un baiat. Sa ii prezinte marea asa cum o vede ea…prima ei iubire..