"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Slalom printre cretini

Stau de cateva zile si ma gandesc daca as putea ajunge sa inteleg ce pula mea e in mintea barbatilor. Adica na, avem o relatie de 1 an jumate cu cateva intreruperi...ne despartim din cauza ca zice ca nu e fericit. Cand nu suntem impreuna oficial, ne futem ca nebunii si conexiunea dintre noi e incredibila. Suntem cei mai buni prieteni, povestim o ardem chilleanu cum s-ar spune. Cand suntem iar impreuna, nici nu mai povestim, il intreb ceva si nici nu-mi raspunde..ori nu ma aude ori nu vrea sa ma auda. Pai ce pula mea ii aici ? Ori suntem golani ori nu mai suntem. Cretinule nu-ti cer sa stai toata ziua cu mine dapai in pana mea poti sa-mi acorzi macar 10-20 de minute din ziua ta sa ma iei in brate...sau cel putin cand te pui sa dormi nu-mi intoarce curu, dragaleste-ma un pic ca nu-s de piatra ma. Da-mi un motiv ca merita sa merg inainte, arata-mi ca-ti pasa catusi de putin, ca daca renunt la tine si la relatia noastra, tot nu-i bine ca nah eu is aia care am renuntat, nu e vina ta. Ba da ma !!! Tocmai asta-i baiu ca ii vina ta, ca te porti ca un rahat. Ai vazut ca nu ii bine fara mine, da` vad ca nici cu mine nu ii. Si atunci ce facem ? Ne futem de 3 ori pe saptamana ca sa ne stapanim putin pornirile de animale si traim in aceeasi casa doar asa, de chestie ?

Sincer, nici nu mai stiu ce sa cred despre barbatii astia ca adevarul e ca nici ei nu stiu e vor, dapai io. Pana la urma mi`a fi bine, ce pula mea pot sa zic ?

`mneajuta !!!