"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

vineri, 3 septembrie 2010

There are six billion people in the world and all you need is ONE.

Cel mai mare minus care poate exista intr-o relatie, dupa parerea mea, este lipsa de comunicare. Si este exact ceea ce mi se intampla mie...Aseara am stat prima data si am povestit despre orice. Urasc sa stiu cat de mult le-a iubit pe cele din urma si urasc sa vad lipsa de indiferenta fata de relatia noastra.
Mi-a spus ca orice sacrificiu merita, chiar daca este unul neinsemnat si neobservat. Sacrificiul iti ofera experienta, putere si trebuie facut atunci cand iubesti sau cel putin cand iti pasa de cineva. Mie imi pasa, eu nu consider o pierdere de vreme relatia asta chiar daca uneori simt ca innebunesc si ca merg in jos in loc sa ma ridic. Sunt in stare de multe pentru iubire..pentru ca efectiv ador sa fiu imbratisata, rasfatata si sa stiu ca exista cineva caruia ii pasa. Sper doar ca si el va fi capabil sa ma iubeasca inapoi.


"At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is ONE." [One Tree Hill].

P.S.- Am invatat sa iubesc.

Asculta mai multe audio Muzica