"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 16 mai 2009

E viata ta .

Oricat de mult ar incerca, oamenii nu pot sa priveasca niciodata situatia reala dintre doua persoane. Ei nu pot decat sa vada din exterior si sa isi dea cu parerea. Ei sunt spectatori la show`ul al carui actori sunteti voi doi. Acestia reprezinta personajele fictive. Oameni importanti care vor ce e mai bun pentru tine sau cel putin pretind asta. De fapt, toti traim pentru noi. Niciunul nu iti vrea mai mult bine decat are el. Astia suntem, chiar daca spunem ca nu e asa. Cand esti pus in situatia de inainte, doar cei implicati direct pot stii adevarul. Te ascunzi, se ascunde, fiecare separat, va mai ascundeti impreuna, incercati sa scapati de cei ce va vor binele. In definitiv si tu iti vrei binele, dar nu stii ce sa alegi. Ai multe optiuni, dar tu iei ce crezi ca te`ar putea face fericita. Poate nu e cel mai bine, dar de asta trebuie sa iti dai tu seama. Vei da cu capul, te vei trezi, vei suferi si vei incepe din nou. Asa se intampla mereu si nu ai ce schimba. Nu te areti, ca sa nu suferi. Pana intr`un punct unde zici ca ti`a ajuns pana peste cap si spui adevarul. Ok..v`a ajuns ? Acum sunteti multumiti ? Ati aflat ce ati vrut sa stiti. Aveti o viata mai buna ? Barfa va face fericiti, nu ? Va implineste. De parca asta ar fi idealul vostru in viata. .sa traiti pentru barfe. Chiar asta e sarea si piperul pentru voi ? De ce nu incercati sa va traiti propriile experiente ? Sa iubiti, sa recunoasteti ca iubiti, sa suferiti, sa va refaceti sufletul.

In final, tot la concluzia asta raman..si anume ca doar cei implicati direct stiu care e adevarul adevarat. Nimeni altcineva. Doar tu. Doar el. Doar voi stiti ce simtiti, doar voi stiti ce e mai bine pentru voi si va deranjeaza ca lumea se baga..ca lumea iti da sfaturi de cacat pretinzand ca "e cel mai bine". Ei nu stiu nimic. Cum am mai spus, sunt doar spectatorii, in timp ce tu esti pe scena vietii tale. Ma mai gandesc. Va mai ganditi. Oricum "never take life too seriously !" :)

"privitorii nu stiu ei"