"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 8 august 2009

Un pachet de kent ajunge pentru amandoi ? Idila de o seara .


Am iesit pe strada. Era o noapte cu luna plina si eu aveam insomnie..ma gandeam sa ma duc la non-stop sa imi cumpar inca un pachet de tigari. Sunt singurul meu remediu, singura mea scapare, chiar daca e una din singurele lucruri care nu ar trebui sa le fac. Dar crezi ca imi pasa ?

Eram singura pe strazi ciudate si intunecate. Imi era frica, dar nu am indraznit sa te chem cu mine. Nici nu stiu daca te vroiam. [ Ce e ? Am si eu momente in care nu te vreau langa mine. ] Pentru ca esti nepasator, ironic, zgarcit* si ascuns. Chiar nu stii ca si eu pot sa imi dau seama cand nu e bine ce fac ? Dar, cum am mai spus, nu imi pasa.

Am ajuns la non-stop si am cerut vanzatoarei prea plictisita si obosita un pachet de Kent4.
-Poftim ?
-Un pachet de kent 4, va rog !
-7 lei.
-Multumesc, la revedere.
-Noapte buna fetito..
...m`am intors sa plec si aud din spate vocea ta.
-Crezi ca am putea sa impartim pachetul ala de tigari in noaptea asta ? Sau ar fi mai bine sa cumparam inca unul ?

Ma opresc din mers. Stupefiata. Am auzit bine ? Ma intorc..erai tu. Acelasi tu, doar ca intr`o pasa buna..sau nu prea. Ma uit la tine si din nou ma pierd intr`un albastru greu de ocolit.
-Cumparam inca unul, zic eu si tu imi zambesti si ceri un nou pachet de kent 4.

Plecam impreuna si ne aprindem, bineinteles, cate o tigara. Ma bucur mai mult de un fum de tigara cand sunt cu tine.

A doua zi ma trezesc, ma uit in stanga mea si iti vad corpul zacand langa al meu. Am adormit tinandu`ne de mana, cu geamul deschis si sticla de vin langa pat. Erai invelit si ma tineai de mana. Ma ridic usor si ma duc in baie. Ma ciupesc, observ ca e real si vin inapoi in camera. Te trezesti si tu. Te`as lua in brate si te`as saruta. .dar mi`e prea frica de o respingere. Si tu stii ca esti cel care trebuie sa faca o singura miscare si primesti iubire.

Te ridici, te imbraci si pleci.

Visul s`a terminat, fraiero. Ridica`te si spala`te. Strange in casa. Goleste chistoacele din scrumiera. Arunca sticla de vin. Revino`ti. Fa un dush, sau nu...pana la urma iti place ca mirosi a el. Totusi, du`te si fa un dush, nu poti ramane tot restul zilei asa. Iesi din casa. Pleaca la magazin. Ai vrea sa iti aprinzi o tigara dar nu poti. Ai fumat prea mult aseara.

Da ! A fost un vis in realitate ! But, like i said before, VISUL S`A TERMINAT !

..si pana la urma, te`am acceptat chiar daca nu aveam chef de tine.
..si tu ai ramas acelasi om ingamfat si plin de el. Poate data viitoare nu iti voi accepta compania.