"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 29 august 2009

A fuma.

fumezi din mine. fumezi cu mine. fumezi langa mine. fumezi ce prinzi. fumezi ce am. fumezi ce ai. fumez si eu. fumez din tine, cu tine, langa tine. fumez ce prind. fumez ce am, ce ai. te prind in brate, iti fumez fiecare centimetru al corpului. iti fumez si ochii. fumez clipa, fumez momentele, imbratisarile si locul.
decizi ca e momentul sa te lasi. continui eu. eu am nevoie. ma relaxez in ele. ma pierd in ele si cu ele. sunt o scapare, sunt un control.
fumez noaptea care vine. fumez asteptarea, muzica ce o ascult, fumez si o tigara. beau un ceai. fumez lumanarea pe care mi`e prea lene sa o aprind desi mi`ar placea acest lucru. imi fumez idiotenia si nebunia de care dau dovada. fumez un nume. creez o persoana normala din fum. reflexia mea, doar ca una normala. .fara idiotenie si nebunie dusa pana la infinit. imi fumez orgoliul calcat in picioare si fumez clipa in care ma voi ridica din nou.

"i don`t wanna hurt u..i don`t wanna make u sway.."

si totul va fi doar o amintire de care vom rade in viitor. si vom fuma viitorul.