"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

joi, 7 februarie 2013

Am zis.

Am găsit urmatoarea afirmaţie undeva pe net: "O cămaşă bărbătească pe o femeie dezbrăcată e ca un steag ridicat pe o cetate cucerită."

Şi dezvolt ideea pentru tine.

Am zis că mi-e dor să-ţi port cămaşa după ce facem dragoste. Am zis-o, aşa, mai indirect. Am zis ceva în genul "mi-e dor de tine", dar printr-un mesaj ascuns în spatele unei cămăşi. Am zis că eşti minunat, la fel de minunat ca un răsărit de soare într-o zi toridă de vară. Am zis că buzele tale sunt frumoase, dar în momentul în care buzele tale le acoperă pe ale mele, devin superbe. Am zis că-mi place calmul tău şi bărbăţia ta, pasiunea din nopţile pline de noi şi bărbatul care eşti. Am zis că mi-e dor de furtuna pe care noaptea ştim s-o creăm. O furtună frumoasă de vară, urmată de soare şi curcubeu. Am zis că strălucim fiecare separat, pentru că am fost facuţi să fim oameni buni, dar când suntem împreună scânteia poate fi văzută de o lume întreagă. Am zis că mă bucur de fiecare moment în care eşti prezent în viaţa mea şi sunt nerăbdătoare, dar totuşi răbdatoare să îţi simt mâinile peste corpul meu şi buzele perfecte, să-ţi simt braţele cum mă înconjoară şi să pot să te sărut, îmbrăţişez, răsfăţ cu mângâieri şi zâmbete.




...e joi şi îmi e dor de noi. [chit că teoria poate fi aplicată în fiecare zi a săptămânii, dar astăzi rimeaza].