"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

marți, 22 septembrie 2009

Get another fucking trip girl.

Filme peste filme. Crime. Vin trei tipi. Ascunde`te, se apropie de tine...au fete urate, sigur te vor pe tine...poate sunt tipii aia despre care auzi de atatea ori la televizor..aia ce vand fetele pentru prostitutie...Nu, proasto ! Ai paranoia ! Tu nu vezi ca o trecut de tine si esti intreaga ? Nu`ti dai seama ca esti plina de paranoia ? Ai scapat. Gaseste`ti alt trip...esti nebuna ? Controleaza`ti mintea. Hmm..muzica asta merge prea tare, e un sunet mult prea puternic pentru tine acum, iti penetreaza timpanul si iti ajunge pana in inima..pacat ca inima ta e de gheata. Decizi sa iti inchizi ochii. Dintr`o data simti ceva pe buze, te sperii si sari ca arsa. Puuula mea ! ..era doar o tigara ! Tragi un fum, n`ai nimic de pierdut..poate iti mai capeti puterile. Ramai singura la masa. Intri din nou in filmul ala. Orice baiat te sperie...La dracu ! In ce hal ai ajuns ! Paranoico ! Incerci sa iti revii, constientizezi ca totul e un efect cacat cauzat de mintea ta atat de bolnava...dar totul pare atata de real si totusi..
...Alegi sa nu mai inchizi ochii si privesti intr`un loc fix. Mama naibii de treaba ! Din nou chestia cu prostituatele si criminalii. Toata seara ti s`a intamplat. Desi speriata, te obisnuiesti. In fond, stii ca nu are ce sa ti se intample. Iti reiei in minte viata de la un anumit punct. Iti imaginezi chestii ciudate. Daca totul a fost o "facatura" pana acum ? Omule, tu chiar ai probleme serioase !..la cap..
Parca tipii aia sunt angajati de cineva, iti dau stari ciudate, parca fiecare are rolul lui ca intr`un film bine sincronizat. Tu te simti urmarita, ai vrea sa te ridici si sa parasesti localul, dar nu poti. Esti praf, fetito ! Esti varza ! Si alegi sa stai...