"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

miercuri, 17 februarie 2010

O simpla scrisoare.

Dragul meu,

nu stiu daca as avea sa iti transmit prea multe noutati. Ma scald in acelasi rahat in fiecare zi, nu mai sunt inundata de nimic frumos. Zilele bune cred ca le pastrez pentru clipa cand vei fi din nou aici, alaturi de mine. Sunt tare. Promit. Pentru tine. Pentru mine. In definitiv, sunt pentru noi...mai tare decat pamantul de afara inghetat de temperaturile astea ce se incapataneaza sa scada. Imbratisarile pe care nu ti le pot oferi in toate aceste momente de cumpana sunt in continua crestere, dar sunt adapostite la loc sigur.

Desigur, daca m-as apuca sa iti spun tot ce simt si tot ce imi doresc pentru noi nu as termina pana maine, asa ca ma limitez la cateva lucruri esentiale pe care pur si simplu trebuie sa ti le scriu, ca sa nu explodez, sa plang, sa urlu, sa sparg.

Eu sunt copilasul tau, fetita ta care datorita imprejurarilor a trebuit sa se maturizeze de pe o zi pe alta. Totusi, iubitule, iti marturisesc ceea ce de mult stii...mi-e dor sa fiu copilul mic si rasfatat de care ai tu grija. Mi-e dor sa te iubesc si sa stiu ca sunt iubita. Dar rezist. Sunt mai puternica decat ei. Puful plapumei mele e prea incarcat de lacrimi si poza ta deja e prea ravasita de la cat am incercat sa iti simt prezenta. Am incercat sa te creez. Nu e ca in filme cand personajele principale sunt conectate doar daca privesc luna la aceiasi ora...sau au steaua lor. Noi avem amintirea din cateva poze, locurile in care am fost impreuna, dar mai ales memoriile care sunt la fel de vii ca la inceput.

*"If it`s not happy, it is not the end."

I simply care about you, my love.

Te sarut apasat.
Forever yours,
un simplu "cocker spaniol".