"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

miercuri, 15 iulie 2009

Azi noapte.

Azi noapte am visat cu tine. Parca lumea era mai buna si eu eram in siguranta. .era un sentiment unic de regasire..era fericirea in toti porii si mai era..mai era tot ce am sperat. Nu, nu am plans la revedere. .am zambit.. Am zambit cu tot corpul, pot spune. Nu ma mir ca te`am visat..era ceva normal..ai facut un circuit al lumii mele, de fapt faci un circuit al mintii mele in fiecare zi..fara sa vrei..sau cu vointa ta..in fine, nu conteaza. Conteaza ca azi noapte am fost fericita fara sa stiu eu. Si ti`am spus: -Acum pot sa mor, pentru ca sunt fericita.
...si in visul meu a venit razboiul..am fugit sa te caut..traiam intr`o comunitate de oameni cunoscuti mie in viata reala..mi s`a spus ca esti la subsol, cica doar acolo era net. Am plecat cu A. , ea a venit cu mine, sa te caut. Am trecut si pe la o piscina, ma gandeam ca te gasesc acolo. Am ajuns la subsol. A venit razboiul. Strigam dupa tine cu toata puterea mea..si nu mi`ai raspuns..mi`am amintit de vorbele mele.."-Acum pot sa mor, pentru ca sunt fericita.". .si ne`am ascuns sub o masa mica. Eu si ea. Era plin de oameni cu arme incarcate pentru distrugerea noastra si tu nu erai nicaieri. Au omorat`o pe A. O tineam de mana si 2 gloante au nimerit`o. Nu trebuia sa se intample asa. Am inceput sa tremur si sa disper. Am urlat la ea sa se trezeasca si nimic. Teroristii au plecat si cu ei au luat`o pe A. si o parte din sufletul meu. Apoi am fugit sa te caut. Nu puteam permite sa imi fure si cealalta parte a sufletului.
. .apoi a sunat alarma de la ceas. .
Am zambit fericita ca a fost doar un vis. Si totusi. .inca mi`e dor de tine si "teroristii" nu mi te vor lua. Nici pe A.