"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

marți, 2 septembrie 2014

Error 404 - Happiness not found!

Nu te mulţumi cu puţin, când ştii că meriţi mult mai mult. Nu accepta o îmbrăţişare furată, când eşti conştientă de faptul că meriţi nopţi pline de iubire.
Nu te ascunde într-un colţ să nu te vadă copilul că plângi din cauză că tac-su e bou...din acest punct de vedere, şi mă-sa e vacă. Nu meriţi un colţ în care să plângi, meriţi să radiezi de fericire, să o transmiţi altora.
Nu poţi sta într-o relaţie pentru că două zile din două săptămâni îşi îndreaptă atenţia şi asupra ta şi te ia în braţe...dacă ai noroc, faci şi sex, că dragostea e de mult plecată. A găsit alt tren, în altă gară. Fii conştientă de frumuseţea ta, fii încrezătoare, zâmbeşte, nu uita că timpul trece, nu aşteaptă după noi să ne dăm seama că facem prea mult pentru prea puţin.
Întotdeauna e greu să ieşim din zona de comfort, aşa că stăm şi ne distrugem. Te minţi că totul e bine, că eşti fericită, el te iubeşte, cum să nu te iubească? Doar ţi-a adus o floare acum un an de ziua ta şi aştepţi nerăbdătoare să o primeşti pe următoarea. La cât de repede se degradează treburile, poate următoarea o să fie o palmă, nu o floare.
De ce stai să te prăbuşeşti, cand tu ar trebui, de fapt, să te ridici, să creşti, să evoluezi?
Aminteşte-ţi la început ce mult te iubea, cât era de fericit că eşti acolo, lângă el, că îl săruţi şi ii spui "Bună dimineaţa!". Aminteşte-ţi toate lucrurile frumoase, dar nu ca să trăieşti fericirea amintirii acestora, nu ca să îţi zici "Eh, am experimentat fericirea, ce să mai vreau?" NU! Fă-o ca să îţi dai seama că meriţi mai mult, că meriţi fericirea şi ridică-te şi luptă pentru asta!
Nu uita niciodată că eşti specială, frumoasă, unică! Meriţi să fii apreciată şi iubită!

Suntem responsabili pentru fericirea noastră! Atât noi, femeile, cât și voi, barbații!

GET UP AND FIND YOUR HAPPINESS!!!