"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

joi, 31 ianuarie 2013

Amuzant.




...căci îmi e drag şi dor de el.

homOFFobia. Din inimă, pentru inimi.

Există multă nedreptate în lumea asta..care vine din toate părţile, pe toate domeniile...dar în această postare vreau să vorbesc despre nedreptatea adusă persoanelor gay. Da, GAY. Ceea ce un homofob nu înţelege, e că în momentul în care te naşti, nu ai de ales nimic - nici familie, nici culoarea ochilor, greutatea corporală şi nici înclinarea sexuală - nimic. Fiecare om e special, e unic. Atunci când tu condamni un om pentru că e gay, e ca şi cum altul te-ar condamna pe tine că ai ochii căprui sau verzi sau ce culoare or fi ei. Atunci când tu condamni o fată sau un băiat pentru felul de a fi, în mod indirect, te condamni pe tine. Gândiţi limpede, cu sufletul, cel puţin o data ! Ce contează că N zice că e urât ? Şi, până la urmă, de ce trebuie să judecaţi ? De ce nu putem fi suflete în trupuri care trăiesc în puţină armonie ? Nu alegi ceea ce eşti şi nu alegi ceea ce-ţi place. It`s human nature. Poţi fii scriitor, cântăreţ, vânzător, bibliotecar, învăţător, poţi fii ceea ce vrei tu, fără ca sexualitatea să stea în calea acestui lucru. Există tineri, care, fiind gay şi în acelaşi timp nefiind acceptaţi de propria familie, de proprii prieteni sunt determinaţi să-şi ia viaţa. Lucru care nu e ok. Aşa ceva nu ar trebui să se întâmple. Fiecare suntem speciali în felul nostru. Fiecare avem o latură artistică pe care trebuie să o ascuţim, să o şlefuim, căci daca e lăsată în neştire, se pierde.
Persoanele GAY sunt persoane NORMALE. La fel de speciali ca oricare din noi, din voi. Acceptaţii şi terminaţi cu gândirea asta depăşită de timp. Homofobia nu este ceva cu care oamenii se nasc ! Aceasta le este indusă în timp. Stop being that !
--> recomand filmul inspirat din realitate "Prayers for Bobby"


...sufletului meu pereche.