"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

And the sex and the smiles and all this perfection.

Trăia oarecum în trecut. Asta pentru că avea nevoie de iubire, dar nimic nu era bun, aşa că, se hrănea cu amintirile ce i-au rămas din iubirea aia atât de frumoasă şi crudă şi rebelă pe care a avut-o. Şi oricum, nu credea în posibilitatea unei noi iubiri, în care să poată zâmbi în orice clipă. Dar a venit, s-a strecurat pe sub pielea ei ca un virus şi i-a izbit de pereţii stomacului mii de fluturi în sute de culori şi forme şi marimi. Se simţea ca într-un film în care, alături de el, a primit cel mai bun rol. Zile de euforie, de dragoste, de îmbrăţişări şi sărutări şi orgasme şi ţigări au urmat după acea noapte de beţie în care ei s-au înţeles atât de bine şi au râs atât de mult împreună încât el şi-a făcut curaj şi a sărutat-o. Parcă afară nici nu mai era iarnă şi nici frig, iar zăpada parcă înlocuia nisipul fin de pe o plajă perfectă de la mare. Şi ei călcau pe nisip şi se sărutau, se îmbrăţişau, cântau şi dansau pe muzica perfectă pe care inimile lor o compuneau bătând la unison.
I`m having the time of my life these days with you, a zis ea.
Same here, a răspuns el.
Îi plăcea să-i ia cămaşa şi să o poarte. Atât avea pe ea, cămaşa lui. Şi ei îi plăcea şi el adora tot. Îi adora părul creţ şi ciufulit, zâmbetul de copil, îmbrăţişările de femeie care îl simte, îl doreşte, îl ademeneşte de fiecare dată cu câte un sărut furat. Iar ea, în câteva zile, a ajuns să ţină atât de mult la el încât parcă era ireal.

I`m in this movie with you and I love every moment of it.