"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

joi, 7 ianuarie 2010

Zambetul ascuns.

Intuneric coplesitor. Mintea iti joaca feste si incerci sa te redescoperi. Te`ai schimbat, viata te`a schimbat pentru ca de obicei ai de ales. Ai cel putin doua optiuni. Ai decis sa iubesti si sa lasi izvorul de sentimente sa curga si prin sufletul tau, deja imbacsit de prea multa fuga printre dorintele celor din jur. Esti o persoana puternica, stii asta. Si esti mandra de tine. Foarte mandra, s-ar putea spune. Astepti un nou val de atingeri coplesitoare. Timpul este optiunea ta. El vindeca. Atunci cand esti fericita, nenorocitul parca zboara pe langa tine, fara sa-ti dai seama, iar cand esti intr-o pasa proasta si, mai ales, cand astepti sa treaca mai repede, nemernicul se gandeste sa foloseasca viteza unei broaste testoase. Dar nu comploteaza impotriva ta. Totul e in mintea ta.

Incepe sa se vada o raza de lumina, undeva departe. Intunericul acela coplesitor este strapuns de perfectiunea aurei de lumina a unei lumanari. Deja totul se vede diferit. Lucrurile incep sa intre pe fagasul normal. Ei cred ca tu plangi. Dar zambetul tau e omniprezent. E zambetul tau ascuns.

*As vrea sa ma vad prin ochii mamei mele si prin ochii lui. :)

"Ai bun simt si frica de Dumnezeu."