"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

luni, 8 iunie 2009

Vara asta e pentru noi !

Seri fericite. Betie, cantece, urlete, rasete, oboseala acumulata. .pe scurt - fericire constanta. Dar vorba aia - all good things come to an end. Ultima seara de "mega party" a fost plictisitoare. Cea mai nereusita petrecere. Am plecat de acolo la 12, fara macar sa imi salut noul prieten..nu avea niciun rost. Am adormit destul de repede si eram destul de bine dispusa, dar m`am trezit ca un cacat in ploaie. Am visat prea frumos azi noapte si deziluzia m`a nenorocit. E oribil sa te trezesti si sa vezi ca totul a fost un vis..mai bine nu ma mai trezeam azi...si visam in continuare. Stau in pat ca o leguma si imi vine sa plang..imi pot misca doar mainile si incerc sa imi controlez lacrimile. Imi propun un singur lucru care sper ca va deveni ceva concret. A. ma intreaba ce e cu mine. Imi da chiar un medicament..il iau, nu vreau sa ii explic ce e cu mine pentru ca imi dau lacrimile. Asa ca iau paracetamol, pentru febra si arat in continuare ca o depresiva. Dupa vreo 30 de minute vine si intrebarea de care imi era frica:
A.: Ce ai tu ? Ti dor de P. ?
F.: Ha ? A nu..nu am nimic..Nu stiu ce e cu mine..probabil oboseala.

Fericire in rate. Am impresia ca fericirea mea calatoreste in momentul de fatza intr`un personal stricat..si daca va ajunge intr`un final la destinatie abia astept "s-o strang in brate"...sau sa-l satrang in brate ? 8-|

Vreau sa evadez, ma simt sufocata de tot si de toti. .ascult o melodie si simt un gol in stomac ce imi ia rasuflarea. .imi vine sa fug, dar stau..imi vine sa urlu, dar tac si scriu, imi vine sa iau trenul si sa plec, dar ma pun in pat si ma invelesc. .imi vine sa fumez o tigara si chiar asta o sa fac. Non-sens. Nimic nu se leaga. Oameni care cred ca stiu totul despre mine imi dau sfaturi de cacao si imi spun ce e bine si ce nu. Ei stiu. Ei pot. Ei simt. Ei au toata dreptatea. Eu nu. Eu sunt o cartita pe sub oras ca in melodia de la Vama.
Maine plec la Dej. Vineri ma intorc si ma duc in My Way. Last night in the best club ever. Duminica plec in Spania. Scap. Chiar evadez. E vara si asta ma face fericita. Ma duc in Spania cu o persoana mult prea importanta pentru mine. O sa facem 18 ani impreuna si cum obisnuim noi, vom face si un pariu. .ca pentru 18 ani ! Va fi unul pompos. Unul important. Pe care trebuie sa il indeplinim. Nu o sa ascult de nimeni si daca e sa fug, o sa fug.

Daca vrei sa ma vezi, vei veni. Asta daca iti doresti. Daca nu poti, ma vei intalni altcumva. Imi vei face un cadou pentru 18. Tu poti ! Noi putem. Nu ascund ce vreau sa scriu pe blog. Asta ca sa vezi ca nu m`am schimbat. Si mi`e mare dor de tine. :) Cel mai dor. Si tu stii, eu stiu. Ei stiu asta. Toata lumea stie. That`s not our secret anymore.

Sa rad, sa cant, sa fumez, sa plang, sa urlu, sa ma distrez, sa dansez, sa imbratisez, sa`mi arat iubirea, sa explorez, sa cunosc, sa descopar, sa stau in ploaie, sa`mi astampar dorul, sa dorm, sa fug, sa fac baie in mare(noaptea), sa ma acopar de nisipul fin si sa intru in mare..s`o las sa ma spele, fara niciun efort. Sa fiu fericita ! Vara asta vom iubi ! Chiar daca va fi pentru o noapte, o zi, o saptamana, un weekend. . Vara asta e pentru noi ! Pentru a`mi indeplini visul !