"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Tu, ma simti ?

Simt nevoia sa scriu si scriu despre tine. Dar ce pot sa iti mai spun cand deja stii tot ? I`m living in a beautiful mess, pentru ca te stiu aici. Nu, nu mi`e usor, dar mai bine nu ma plang. Stiu ca trebuie sa renunt la tine si mai stiu ca e cel mai dificil lucru care trebuie sa il fac. De ce scriu mereu despre tine ? Esti singura chestie interesanta din viata mea despre care merita sa scriu. De ce fumez ? Imi imaginez ca te fumez pe tine. De ce ma intoxic mereu cu cofeina ? Probabil imi imaginez ca e facuta din esenta ta. Care e problema mea ? Nu stiu. Probabil vreau sa fim noi desi e imposibil. I am strong but I am needy. Te astept mereu sa vii si tu nu vii. Eu depind de tine, eu nu sunt eu fara tine, iar tu iti gasesti un refugiu in mine. Tu nu spui da, tu nu spui nu. Tu nu iubesti, eu simt conexiunea. Tu esti legat, eu nu pot sa te dezleg. Tu esti cu ea, eu te astept. Eu imi imaginez scenarii imposibile, tu te distrezi. Eu ies la bere, ies in oras, imi creez un spatiu al meu, incerc sa nu te implic in tot ce fac. Mie mi`e frica, dar stiu ce imi doresc. Imi iubesc prietenii, cei care mereu incearca sa ma ridice cand sunt in impas. Eu sunt persoana constienta ca accept cateva zile de tristete, pentru o ora intensa. Tu nu te areti, tu nu simti, tu traiesti pentru tine, pentru momente, pentru prezent. Eu traiesc pentru prezent si ma bucur de el mereu cand sunt alaturi de tine. Eu te percep ca pe singura persoana protectoare din viata mea. Tu ma percepi cumva ? Tu ma simti ? Eu nu cer prea mult. Eu nu te vreau doar pentru mine. Eu te vreau pentru noi. Suntem o fiinta in doua. Suntem un fel de doua feluri. Suntem legati si totusi nu putem fi impreuna. Eu as putea. Tu...
Si sa renunt ? Cand nu am un raspuns clar ? Si sa imi para rau ? Si sa ma gandesc toata viata "cum ar fi fost daca nu as fi renuntat" ? Cum ar trebui sa fac ? Sunt constienta ca ma distrug, dar eu, ca sa te uit, am nevoie de o persoana pe care sa o gasesc mai interesanta decat pe tine. Mai protectoare. Mai buna. Si crede`ma ca stiu ca nu esti cel mai bun si totusi nu te pot lasa. Gaseste`mi tu un drum mai bun. Ma simti ?