"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

vineri, 21 mai 2010

O Epistola Banala si greu de inteles.

Uite cum trebuie sa arate o scrisoare adolescentina creata de un tanar aflat la 5 secunde de geam si la 1 ora jumate distanta de ea, la o ora si 31 de minute distanta de ea si prima gura de coniac, la o ora si 32 de minute distanta de un esec sexual cu un deznodamant subit, la 2 zile distanta de o speranta si Cronos asta nu face nimic altceva decat sa dea motivatie conditiei mele lasandu-ma un calator prin timp iar tot ce imi ramane de facut este sa imi cronometrez bataile inimii pana la materializarea unei dorinte desi se zice ca nu exista timp si spatiu, doar o legatura intre ele, tind sa cred ca nimic nu se consuma ci se transforma asa ca imi voi transforma timpul intr-o barca care sa pluteasca sper un tarm, spre postul unde mi-am lasat bagajele si identitatea.
Compar statul aici cu achitatul unei facturi din celebrele cozi romanesti, odata ce ajungi la ghiseu intelegi ca cel mai bine ar fi sa nu fi dator cu nimic si sa iti faci propriile cozi la care sa stea lumea in timp ce tu esti liber sa te bucuri de coada unei fete brunete insiruind o alta coada de copii cruzi dornici sa intre in unul din ghiseele tale. Sunt destul de lucid si vad bine piesele de sah, daca pana acum credeam ca sunt un jucator bun sa stii ca m-am inselat amarnic, de-abia invat sa vad cat de prost joc, fac plecaciuni orizontale mai marilor mei muschi in speranta ca voi fi un luptator mai bun, mai sigur si mai sanatos insa un om ca mine are nevoie de substante si vreau sa folosesc orice substanta pentru a dobori zidurile de "sa nu mai faci" din jurul meu, sa smulg limba care imi spune ce sa fac si cand sa tac, ma apasa peretii astia si a inceput sa imi placa antrenamentele lor, voi merge cu capul plecat de acum inainte, iar la final voi scoate sabiile ce mi-au fost ascutite de toate greutatile prin care am trecut.
Sunt tripat pe realitate, am coborat de pe toti norii dar zambesc visand in continuare lumea mea imaginara, unde nu se vorbeste limba maghiara. :)) Daca stau bine sa ma gandesc, DJ Tiesto ar fi arestat in romania cu "r" mic pentru piesa Traffic, cine stie poate nici eu nu sunt copilul lui tata si poate totul este o minciuna cu picioare scurte fugarita de adevar care defapt nu se poate deosebi pentru infatisarea lor geamana si daca ma mai gandesc mult mi-as dori sa fac un salt in timp pana in 1986 sa ii bag la tata in buzunar un prezervativ ca cica daca te nasti dintr-o explozie de cauciuc vei muri din aceiasi cauza.
Imi permit sa fiu nebun, dar nu ca altii care au dat limbi mai tarziu locului de unde au iesit, nici sa ma indragostesc in direct la OTV, sa caut nora pentru mama ci doar dinte pentru dinte, iar sida de cartier si argintul viu, blesteme si nenoroace le tratez babeste cu alexandrionul din antreu. As dormi mai linistit daca perna de sub cap ar fi de la VIVA for ever. M-am intrecut pe mine deja la ora asta in care neuronii imi debiteaza o cantitate neglijabila de aberatii mai mica sau egala cu 0, sunt bine dispus, poate am si o cafea langa mine si poate scriu cu mainile in buzunar.
In rest traiesc ziua de maine la fel ca ieri si azi e o zi importanta, nu m-am lasat de fumat si am atatea lucruri de facut ca trebuie sa ma culc dupa ce inchei epistola. Hotel pentru netrebnici :) cu stelele la iesire pe cer. Am in rest niste sculari de pula explicabile si plauzibile, iar cateodata imi tin mana sub fund pana imi amorteste in speranta ca la atingere voi simti mana straina de femeie...dar in zadar ca nimic nu e ca "Fifi".....

by Malasorte


Asculta mai multe audio Muzica