"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

duminică, 24 ianuarie 2010

My heart beating for him.

Noi nu avem martori pentru dragostea noastra. In fata celorlalti suntem doar ea si el sortiti sau nu sa fie impreuna...atat. "Publicul" nu stie daca ne iubim sau ne-amagim. Singurele persoane capabile sa inteleaga tot circul acesta al vietii noastre suntem noi si nimeni altcineva. Zambetul tampit de pe fata mea de copil fericit, el il cunoaste. La fel si zambetul arogant. Iar cel acompaniat de o sclipire de neexplicat a ochilor este atunci cand il vad pe el sau un copilash. De asemenea, a cunoscut lacrimile mele de disperare, cele de suparare si cele cauzate de prea multe rasete.
Ma stie pe mine serioasa, plictisita, fericita, nebuna, distrata, ironica si imi detecteaza supararea pe care mai apoi o prelucreaza si o transforma in zambete. Se prosteste ca un copilas doar ca sa ma vada razand. Pe el l-am auzit cantand "Azi Grivei e manios" si "Cornulet cu lapte".
Stie ca ma deranjeaza cand e agitat, pentru ca ma agita si pe mine si apoi ne certam.
Ne place Jeggermeisterul si vinul roz.
Impartim un pachet de tigari, o farfurie de mancare, un pat si o perna.
Suntem acolo unul pentru celalalt pentru ca asa ne-am invatat...pentru ca ne place ideea. Amandoi aveam nevoie de cineva capabil sa ne ofere imbratisarea care era in minus. Eu am gasit-o cu el si invers.
Muzica lui e si muzica mea. Locul lui e si locul meu. Parfumul lui e aroma mea. Hainele lui sunt slabiciunea mea.
Chitara mea e chitara noptilor noastre bete. Parfumul meu e aroma lui. Lumanarea noastra este doar a noastra. Patul meu intotdeauna va fi patul lui si e singura persoana cu care impart plapuma mea, pentru ca e mica, dar noi incapem, contopindu-ne trupurile intr-o imbratisare mai intensa ca focul dintr-un semineu in toiul noptii. Suntem tineri, dar atat cat ne este scris sa fim impreuna, ne bucuram de tot ce ne ofera aceasta posibilitate. E ca o excursie intr-o tara exotica. :)