"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

duminică, 18 octombrie 2009

Metamorfozare.

Presata de autohton stau detasata de tot si incerc sa salvez ultima portita de scapare spre infinitul linistii acoperit de multa iubire.
*Nu te percep cum te percep toti, te vad invaluit de special si nou. Pericoul tau nu ma sperie, mi`am luat "problema" in carca si am plecat in acea delegatie caci riscul e curva mea numarul 1. Eu dau, astept in schimb sa si primesc, tu dai si toate schimburile rezulta a fi perfect acceptabile pentru amandoi... Pana si ei se uita la noi cu un ultim firicel de lumina si incep sa isi revina, caci isi deschid ochii si observa ca noi inca nu ne`am despletit unul de celalalt, ba chiar incepe sa le para rau ca te`au judecat fara sa stie ce ascunzi.
*M`am detasat de probleme si am reusit sa ma desprind de plasa in care singura imi facusem croiala.
Am intrat in locul care ne`a unit, am tras din tigara invaluita in patura de lumina a orasului, multimile firimituri galbene, rosii, albe si albastre care ne strapung pielea si ne fac sa devenim una cu ele.

*Ne tinem de mana si ne plimbam, suntem in filmul nostru, toata lumea face parte din el...ei ne fac jocul, ne umple cadrul si ne ajuta sa ne contopim :). Cutreieram prin mintile lor ca doi bulgari de zapada perfect conturati, aruncati in libertatea de pe o partie defecta, dar speciala.

Am reusit deja sa schimbam putin mentalitatea unor oameni, desi uneori nu suntem conectati unul de celalalt, chiar daca stam pe aceiasi canapea de piele intoarsa.

*Am intrat amandoi in aceiasi prapastie, prietene. .si suntem in continua metamorfoza de atunci.

Have a beautiful day, my love. !*