"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 28 martie 2009

Sufletul si Constiinta

C- Ce faci ? Trezeste`te ! Nu te lasa invins ! Tu nu vezi ca te calca in picioare ? Chiar nu vezi ? Trezeste`te cand iti spun !
S- Lasa`ma, eu stiu ce fac ! Nu imi spune mie sa ma trezesc ! Eu stiu ca tu esti prietena cu orgoliul. .voi doi nu ma lasati sa fac ceea ce cred eu de cuviinta.
C- Eu nu am prieteni ! Eu doar incerc sa te salvez pe tine ! Uita`te ce ai ajuns. .cauta`ti o oglinda si priveste`te..incearca sa te regasesti ! De ce esti naiv ? De ce te lasi invins ? Mai ai multe sanse, esti tanar. .
S- Nu am timp sa fac ceea ce e corect ! Trebuie sa fac ceea ce simt..si daca eu simt ca trebuie sa astept, asa voi face. .nu aveti de unde sa stiti ca nu fac bine. .nu aveti de unde sa stiti !
C- Ti`am spus sa vorbesti la singular ! Ti`am spus ca nu sunt prietena cu orgoliul !
S- Poate ca nu esti. .dar voi, amandoi, incercati sa ma treziti, nu ma lasati niciodata sa ma bucur de putina fericire. .Orgoliul imi spune sa nu las niciodata de la mine, iar tu. .tu imi spui sa ma trezesc la realitate. .sa fac doar ceea ce trebuie..de parca ar fi reguli sa traiesti, de parca tot trebuie creeat dupa regulile voastre. .Lasa`ti`ma sa fac ce simt ! Nu intelegeti ? Chiar asa greu e ?
C- Tu acum nu te bucuri de "putina fericire". .tu, acum, te bucuri de iluzii si sperante desarte. .
S- Whatever. .
C- In viitor, dupa ce vei fi complet daramat, dupa ce acel "el" care spui tu ca e "perechea" pentru care merita sa astepti, va termina procesul de a te distruge, dupa ce iti vei irosi timpul asa, fara niciun rost, imi vei da dreptate si imi vei auzi vorbele. .mari regrete vei avea ! Sa nu spui ca nu te`am avertizat. .
S- Ti se pare tie ca nu traiesc ?
C- DA ! Desigur ! Nu merita sa plangi :) Trebuie sa razi si sa zambesti, pentru ca o zi fara zambet e o zi pierduta. .
S- Eu nu sufar, a`i face bine sa ma lasi in pace :)
C- Bine. .asa o fi. .

[de data aceasta Constiinta si Orgoliul au partea lor de dreptate. .Sufletul e prea iluzionat de un imposibil si crede ca face totul bine. .Mai devreme sau mai tarziu isi va da seama de adevar. .si sper sa nu fie prea tarziu] :)