"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

luni, 30 noiembrie 2009

Probably it shouldn`t be this way.

Hello world..hope ur listening..forgive me if i`m young, for speaking out of turn..There`s someone i`ve been missing. [One Republic - Come home]

Satula de mizeria de afara, Eva sta in pat [tigarile sunt nelipsite, desigur]. Asculta piesa mentionata mai sus, care de la primul "play" a ridicat parul pe ea si i`a stors ochii de lacrimi. Valuri de palpitatii ii cutreiera tot corpul..."toata adunatura aceea de carne si oase" si pana la urma cineva ii va stoarce toate sentimentele bune care pot exista in ea si o va transforma intr`o stana de piatra...iar apoi..apoi o sa fie judecata ca nu simte, ca nu mai e capabila sa iubeasca. Dar cum sa mai iubeasca daca se afla la al doilea esec de proportie al vietii sale de indragostita iremediabila ? Desigur, acum va auzi vesnica replica "Esti doar o adolescenta" sau "Esti tanara, asa se intampla mereu". Poate nu este facuta sa fie fericita. Si orice situatie ar fi, suntem mereu judecati ca nu e bine ce facem. Multi zic "fa ce simti ca asa e bine" si daca face ceea simte se dovedeste ca a facut rau, normal ! Apoi aude fraze gen "Judeca si tu cu mintea, sentimentele te trag in jos." Si daca face asa, ajunge sa fie omul ala fara sentimente de care vorbeam putin mai sus.
Incet, incet, vor reusi sa o duca in extremele de indiferenta si raceala profunda. Spera doar sa reuseasca in viata asta sa se fereasca de fecioare, sa nu se mai apropie de ea sau cel putin sa reuseasca sa le joace pe degete ca sunt mai sirete decat siretul negru de pe conversii ei roz.


Va las cu minunata piesa One Republic - Come home. Doamnele`ajuta !!


OneRepublic-Come Home
Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu: