"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

luni, 14 septembrie 2009

You took something perfect and painted it red.

- Tu iubesti ?
- Eu traiesc.
- Nu, nu..eu te`am intrebat daca iubesti.
- Traiesc fiecare moment al vietii mele, iubesc viata, iubesc adrenalina, iubesc sa ma distrez, sa dansez, sa fumez [fumez mult.] si sa fac orice imi aduce placere.
- Iubesti o persoana ?
- Nu ma leg de nimeni. Nu iubesc. Eu am iubit intr`o oarecare masura si nu vreau sa mai iubesc. Nici macar nu stiu daca simt nevoia sa o mai fac. Daca da, nu momentan.
- De ce spui asta ?
- Cum am mai spus, am iubit, am daruit, am acceptat, am crezut...am invatat sa fac toate lucrurile astea, ca in final sa invat sa renunt. Eu m`am eliberat de "vechi" cu ajutorul unui "nou". E greu de explicat. Am fost ajutat de o persoana necunoscuta, care pentru o noapte m`a facut sa inteleg ca exista si alti oameni in lume. E bine sa te eliberezi. Si dupa ce te eliberezi, sa iei o tigara si sa o fumezi. Sa vezi cum se simte o tigara in plamani dupa toate tigarile care le`ai fumat din nevoia de "uitare". Eu nu mai vreau sa iubesc. Mi`a ajuns. Nu mai pot, nu mai simt, pur si simplu nu mai vreau.
- Se poate sa nu vrei, se poate sa crezi ca nu poti, dar o sa te prinda intr`un final si nu o sa mai scapi.
- Ma abtin sa comentez. Niciodata nu m`am indragostit usor, acum cu atat mai mult.

[u took something perfect and painted it red.]


Daniel Merriweather- Red
Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

Louis spunea...

Coldplay-scientist

Ariadna spunea...

beautiful song.

all of the light spunea...

foaret frumos :)

Ariadna spunea...

saru`mana :*