"Trebuie să recunoaştem că toate jocurile dintre un bărbat şi o femeie, chiar şi cele mai literale sunt implicit sexuale."

Magicianul - John Fowles

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Norii sunt cearceaf pe soare, ei ma vor uita de tine.

Si cand totul se va termina, te vei gandi cum sa faci sa fie bine.

Pasiv. Rece. Necontrolat. Neinteresat. Demonic. Prefacut.

Salbatica. Rea. Antipatica. Neincrezatoare. Parsiva. Distanta.


Atragator. Pasional. Ganditor. Iubitor. Placut. Nebun.

Sensibila. Iubitoare. Inteligenta. Narcisista. Atragatoare. Nebuna.Nu sunteti un intreg. Nici nu va doriti asta. Sunteti doua persoane care "s`au intalnit", datorita ironiei sortii si isi petrec timpul impreuna. Fiecare din voi isi vede de viata lui si cateodata va vedeti de vietile voastre impreuna. Traiti dupa regulile voastre.. Aveti, ca orice om, dorinte si idealuri. Uneori pareti un imposibil, dar ati ales sa va creati un spatiu pentru voi doi, dar nu pentru mult timp. Voi stiti ca nu sunteti buni impreuna, sau poate sunteti, va completati, dar nu sunteti un necesar. Puteti trai unul fara celalalt, aveti o relatie ciudata si totusi destul de interesanta. Nimeni nu va vrea impreuna, dar vi se rupe. Nu va ascundeti prin gauri de sarpe, prin colturi de vulturi sau prin spatii nestiute de om. Nu credeti in iubire, dar incercati sa creati o imperfectiune a ceea ce se numeste iubire.

Piele inchisa. Ochii inchisi. Parul inchis. Amandoi.
E ca si cum trebuia sa fiti selectati, ca hainele, pe culori. Ati intrat in acelasi cos, pentru ca aveti structuri favorabile, asemanatoare. Ati creat ceva ce cu mult timp in urma era imposibil.Nu exista in mintea niciunuia dintre voi, dar mai ales in mintea ei. Prea multi sunt impotriva, prea putin va lasa sa fiti voi. Sunteti doi actori, pe o scena de cacat...sau poate nu e chiar asa. Oricum, lasa de gandit.

Sunteti Focul si Apa. Pana si zodiacul e impotriva voastra. :)) haha. E bine. Zic eu.


[iar noaptea sa ai pielea uda, insetata sa tragi din tigara].

Pasiune. Pasiune ucigatoare. Culori amestecate. Non-culori. Roz-gri.
Viata buna. Tinerete. Profituri. Plamani intoxicati. Muzica mult prea diferita.

[Si-mi vine sa rad, sa plang,
Sa sparg tot ce-ntalnesc in cale
Si-apoi sa cad oftand adanc
Pe catifeaua bluzei tale...] - [Cumicu].

Niciun comentariu: